Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Leikkimökki Kauppa, Tarmo
Leikkimökki Kauppa, TarmoLeikkimökki Kauppa, TarmoLeikkimökki Kauppa, Tarmo
SÄÄSTÄ 5%

Leikkimökki Kauppa, Tarmo

421,80 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 22,20 €
Norm. 444,00 €
Saatavuus
Varastossa
Puurakenteinen leikkimökki kauppateemalla. Käsitelty laadukkaalla vesiohenteisella maalilla. Mökissä puukatto ja puulattia. Erittäin helppo kasata. Toimitetaan kahdessa litteässä laatikossa. Tarmo-punainen leikkimökkikauppa on täydellinen leikkipaikka lapsille! Tämä kaunis puinen leikkimökki on suunniteltu ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
328314
EAN
6410413283145
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Rahti 74,80 €

Puurakenteinen leikkimökki kauppateemalla. Käsitelty laadukkaalla vesiohenteisella maalilla. Mökissä puukatto ja puulattia. Erittäin helppo kasata. Toimitetaan kahdessa litteässä laatikossa. Tarmo-punainen leikkimökkikauppa on täydellinen leikkipaikka lapsille! Tämä kaunis puinen leikkimökki on suunniteltu tarjoamaan hauskoja ja mielikuvituksellisia leikkejä lapsille. Leikkimökki on valmistettu kestävästä puurakenteesta ja se on käsitelty laadukkaalla vesiohenteisella maalilla, joka tekee siitä kestävän ja säänkestävän.

Lasten kioskissa on katto ja lattia puusta, mikä lisää sen kestävyyttä ja luotettavuutta. Se tarjoaa turvallisen ja viihtyisän ympäristön lasten leikkeihin ja seikkailuihin. Leikkimökki on erittäin helppo kasata ja se toimitetaan kätevissä litteissä laatikoissa, mikä helpottaa kuljetusta ja kokoamista.

Tämä leikkimökki ei vain tarjoa lapsille mahdollisuuden leikkiä kauppaleikkejä ja luoda omia tarinoitaan, vaan se myös kehittää heidän sosiaalisia ja kommunikaatiotaitojaan. Leikkimökkikauppa voi olla paikka, jossa lapset oppivat vuorovaikutusta ja yhteistyötä leikkien kautta.

Tarmo-punainen leikkimökkikauppa on suunniteltu erityisesti 3-8-vuotiaille lapsille ja siinä on painoraja 70 kg. Se on ihanteellinen lisä leikkipihalle tai puutarhaan ja tarjoaa lapsille loputtomasti iloa ja naurua. Anna lapsellesi mahdollisuus luovaan leikkiin ja mielikuvitukseen tällä upealla leikkimökillä!työprojekteihin.

Ominaisuudet:
Painoraja 70 kg.
Ikäsuositus 3-8v.
Leveys: 182 cm
Syvyys: 176 cm
Korkeus: 170,5 cm
Paino: 24,6 kg
Väri: punainen
Materiaali: kuusipuu
Kuluttajapakkauksen leveys: 113 cm
Kuluttajapakkauksen syvyys: 136 cm
Kuluttajapakkauksen korkeus: 12 cm
Kuluttajapakkauksen paino: 24,6 kg

Näytä lisää tuotteita
Leikkimökit tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?