Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Kuormantasaaja 750 kg
SÄÄSTÄ 10%

Kuormantasaaja 750 kg

53,91 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 5,99 €
Norm. 59,90 €
Saatavuus
Varastossa
750 kg kuorman tasaaja Kuormantasaaja, jonka kapasiteetti on 750 kg, on tehokas apuväline raskaiden kuormien tasapainottamiseen ja siirtämiseen. Sen avulla voit helposti ja turvallisesti nostaa ja laskea kuormia tasaisesti ja ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
513
EAN
6430013067068
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 6,80 €
Rahti 24,80 €

750 kg kuorman tasaaja Kuormantasaaja, jonka kapasiteetti on 750 kg, on tehokas apuväline raskaiden kuormien tasapainottamiseen ja siirtämiseen. Sen avulla voit helposti ja turvallisesti nostaa ja laskea kuormia tasaisesti ja hallitusti.

Tämä monipuolinen kuormantasaaja on suunniteltu helpottamaan raskaiden esineiden siirtämistä erilaisissa tilanteissa. Sen nostokorkeus on 430 mm, mikä mahdollistaa korkeidenkin kuormien nostamisen ja laskemisen vaivattomasti.

Kuormantasaajan paino on kevyt, vain 6 kg, mikä tekee siitä helpon liikuteltavan ja käytettävän. Vaikka se on kevyt, sen kapasiteetti on silti huomattava 750 kg asti, mikä tekee siitä vahvan ja luotettavan valinnan erilaisiin nostotehtäviin.

Kuormantasaajaa voidaan käyttää monissa eri ympäristöissä, kuten varastoissa, teollisuustiloissa, rakennustyömailla ja muissa paikoissa, joissa raskaiden kuormien siirtäminen ja tasapainottaminen on tarpeen.

Sen helppo käytettävyys ja luotettava suorituskyky tekevät siitä arvokkaan työkalun monille ammattilaisille ja harrastajille, jotka tarvitsevat apua raskaiden esineiden käsittelyssä.

Ominaisuudet:
Kapasiteetti 5000 kg
Nostokorkeus 430 mm
Paino 6 kg

Näytä lisää tuotteita
Korjaamovarustelu tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?