Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Kumivene moottorilla Aqua Marina Wildriver
Kumivene moottorilla Aqua Marina WildriverKumivene moottorilla Aqua Marina WildriverKumivene moottorilla Aqua Marina WildriverKumivene moottorilla Aqua Marina WildriverKumivene moottorilla Aqua Marina WildriverKumivene moottorilla Aqua Marina WildriverKumivene moottorilla Aqua Marina WildriverKumivene moottorilla Aqua Marina WildriverKumivene moottorilla Aqua Marina WildriverKumivene moottorilla Aqua Marina Wildriver

Kumivene moottorilla Aqua Marina Wildriver

233,00 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Aqua Marina Wildriver -kumivene on täydellinen valinta, jos haluat parantaa kumiveneilyn mukavuutta ja käyttöä uudelle tasolle. Tämä kumivene on varustettu tehokkaalla 500 W:n sähköperämoottorilla, mikä mahdollistaa helpon ja huolettoman kumiveneilyn. ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
611905
EAN
6954521603803
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 11,80 €
Posti alkaen 13,80 €
Rahti 24,80 €

Aqua Marina Wildriver -kumivene on täydellinen valinta, jos haluat parantaa kumiveneilyn mukavuutta ja käyttöä uudelle tasolle. Tämä kumivene on varustettu tehokkaalla 500 W:n sähköperämoottorilla, mikä mahdollistaa helpon ja huolettoman kumiveneilyn. Välimatkat taittuvat vaivatta, ja matkanteko on nopeaa ja vauhdikasta. Tämä ominaisuus tekee siitä erittäin suositun mökkijärvillä ja muissa vastaavissa kohteissa.

Aqua Marina Wildriver -kumivene sopii erinomaisesti kalastukseen ja huvikäyttöön. Kumiveneessä on kaksi vapatelinettä, mikä mahdollistaa vetouistelun ja virvelivapojen kuljettamisen helposti. Kumiveneen sähköperämoottori takaa, että matka sujuu mukavasti, ja matkustajat voivat keskittyä täysin kalastamiseen ja maisemista nauttimiseen.

Aqua Marina Wildriver -kumiveneen monipuolisuus ei rajoitu vain kalastukseen. Kumivene sopii erinomaisesti myös saaristoretkille, sillä sähkömoottorin ansiosta matkanteko on nopeaa ja helppoa. Kumiveneessä on tilaa kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, joten se on täydellinen valinta retkelle kaveriporukan tai perheen kanssa. Mukana tulevat ilmatäytteiset istuimet, airot, pumppu ja kuljetuslaukku, joten kumivene on heti käyttövalmis.

Aqua Marina Wildriver -kumiveneen mitat ovat 283 x 152 cm, ja sen maksimikantavuus on 225 kg. Kumiveneen melan pituus koottuna on 1,13 m. Tämä kumivene on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, joten se kestää pitkään ja on käytännöllinen valinta monenlaiseen käyttöön.

Ominaisuudet:
Sähköperämoottori
Sopii 2+1 hengelle
Max. kantavuus 225 kg
Moottorin teho max. 500 W
Vapapidikkeet 2 kpl
Ilmatäytteiset istuimet
Mukana airot, pumppu, kuljetuslaukku
Melan pituus koottuna 1,13 m
Mitat 283 x 152 cm

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?