Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Kuljetushäkki 90x56x63 cm
SÄÄSTÄ 5%

Kuljetushäkki 90x56x63 cm

73,88 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 3,89 €
Norm. 77,77 €
Saatavuus
Varastossa
Tukeva teräksinen näyttelyhäkki 2:lla ovella ja irroitettavalla pohjalla. Tämä tukeva teräksinen kuljetushäkki on suunniteltu erityisesti koirille tai muille eläimille. Se on käytännöllinen valinta esimerkiksi näyttelyihin tai matkustamiseen, kun haluat taata ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
6438168011332
EAN
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Tukeva teräksinen näyttelyhäkki 2:lla ovella ja irroitettavalla pohjalla. Tämä tukeva teräksinen kuljetushäkki on suunniteltu erityisesti koirille tai muille eläimille. Se on käytännöllinen valinta esimerkiksi näyttelyihin tai matkustamiseen, kun haluat taata lemmikillesi turvallisen ja mukavan matkustuskokemuksen.

Häkki on viimeistelty mustalla pulverimaalatulla pinnalla, joka antaa sille tyylikkään ja kestävän ulkonäön. Häkin koko on 90x56x63cm, joten se tarjoaa tilavan tilan lemmikillesi liikkua ja levätä matkan aikana.

Häkin käyttö on helppoa ja vaivatonta, sillä siinä on kaksi ovea, jotka mahdollistavat kätevän pääsyn lemmikkiin. Lisäksi häkin pohja on irrotettava, mikä helpottaa sen puhtaanapitoa ja huolenpitoa.

Kokoontaitettava malli tekee kuljetushäkistä kätevän säilyttää ja kuljettaa mukana tarpeen mukaan. Voit taittaa sen helposti kasaan tilaa säästäen, kun sitä ei tarvita.

Tämä kuljetushäkki on luotettava valinta, kun haluat taata lemmikillesi turvallisen ja miellyttävän matkustuskokemuksen. Sen kestävä rakenne ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin.

Ominaisuudet:
Viimeistelty ulkonäkö, musta pulverimaalattu pinta
Irroitettava pohja helpottaa häkin puhtaanapitoa
2-ovinen
Kokoontaitettava malli
Koko: 90x56x63cm

Näytä lisää tuotteita
Kuljetuslaatikot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?