Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Kruiser Elektra Musta Grafiitti 1,2kWh akulla
SÄÄSTÄ 5%

Kruiser Elektra Musta Grafiitti 1,2kWh akulla

1 895,25 €
Osta nyt ja säästä 99,75 €
Norm. 1 995,00 €
Saatavuus
Varastossa
Kontio Kruiser Elektra tarjoaa täysin uudenlaista ajamisen vapautta ja riemua!Kontio Motors Elektra on ikonisen Kruiser-malliston uniikki luomus, jonka yksilölliset piirteet, pehmeä ja helppo ajettavuus saavat aikaan lähtemättömän vaikutuksen. Kun unelmoit ... Lisätiedot ›
Tuotekoodi
146729
EAN
6438431028708
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Rahti 94,80 €
Kantavuusluokka:4

Kontio Kruiser Elektra tarjoaa täysin uudenlaista ajamisen vapautta ja riemua!Kontio Motors Elektra on ikonisen Kruiser-malliston uniikki luomus, jonka yksilölliset piirteet, pehmeä ja helppo ajettavuus saavat aikaan lähtemättömän vaikutuksen.
Kun unelmoit täydellisestä ajamisen vapaudesta, lähde rohkeasti Elektran matkaan – siinä avautuu tie suureen seikkailuun.* Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm.
kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maastosta, matkustajien ja kuorman painosta.Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille.Kevyttä sähköajoneuvoa ja moottorilla vaustettua polkupyörää ajaessa on noudatettava polkupyöräilijää koskevia liikennesääntöjä ja liikenteenohjauslaitteita.
(Traficom)Isompia, enintään 25 km/h kulkevia ja max.
1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä, eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie.

Näytä lisää tuotteita
Kruiserit tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?