Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Koripalloteline 250 cm Atom
Koripalloteline 250 cm AtomKoripalloteline 250 cm Atom
SÄÄSTÄ 10%

Koripalloteline 250 cm Atom

99,90 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 11,10 €
Norm. 111,00 €
Saatavuus
Varastossa
Tässä on täydellinen koripalloteline, joka tarjoaa liikuteltavuutta ja monipuolisuutta pelaajille kaikilla taitotasoilla. Tämä teline on suunniteltu helpottamaan pelaamista ja tarjoamaan monia säätömahdollisuuksia, jotka takaavat optimaalisen pelikokemuksen.

Ensinnäkin, tämän koripallotelineen liikuteltavuus on ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
625074
EAN
6410416250748
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 6,80 €
Rahti 24,80 €

Tässä on täydellinen koripalloteline, joka tarjoaa liikuteltavuutta ja monipuolisuutta pelaajille kaikilla taitotasoilla. Tämä teline on suunniteltu helpottamaan pelaamista ja tarjoamaan monia säätömahdollisuuksia, jotka takaavat optimaalisen pelikokemuksen.

Ensinnäkin, tämän koripallotelineen liikuteltavuus on vertaansa vailla. Sen varustuksessa on kätevät pyörät, jotka tekevät sen siirtämisestä todella vaivatonta. Olipa suunnitelmissasi pelata pihallasi tai siirtää teline pelipaikalta toiselle, pyörien ansiosta tämä onnistuu helposti. Näin voit sijoittaa koripallon pelipaikan juuri sinne, missä haluat.

Toinen huomionarvoinen ominaisuus on säädettävä korkeus. Tämä teline tarjoaa korkeudensäädön välillä 160-275 cm, mikä mahdollistaa sen, että se sopii kaikenikäisille pelaajille ja eri pelitilanteisiin. Olitpa sitten lapsi, nuori tai aikuinen, voit helposti muokata korkeuden sopivaksi omille tarpeillesi.

Koripallon pelaaminen tämän telineen kanssa on turvallista ja vakavaa. Sen jalustasäiliö voidaan täyttää vedellä tai hiekalla, ja se tarjoaa erinomaisen vakauden ja tuen. Täytettävän jalustasäiliön tilavuus on 53 litraa, ja sen mitat ovat 73 x 54,5 x 13,5 cm, joten voit valita täytteen oman mieltymyksesi mukaan. Taustalevy on kooltaan 77 x 54 cm, mikä varmistaa, että koripallo pysyy kenttäalueella. Korirenkaan halkaisija on 43 cm, mikä vastaa virallisia standardeja.

Tämä liikuteltava ja säädettävä koripalloteline on täydellinen valinta kaikille, jotka rakastavat koripallon pelaamista. Sen käytännölliset ominaisuudet, kuten pyörät, korkeudensäätö ja vakaa jalustasäiliö, tekevät siitä erinomaisen lisän ulkoilmapeleihin. Riippumatta siitä, pelaatko yksin, ystävien kanssa tai perheesi kanssa, tämä koripalloteline takaa hauskaa ja liikunnallista aikaa ulkona. Älä jää paitsi mahdollisuudesta nauttia koripallosta täysin siemauksin - hanki tämä teline ja aloita pelaaminen!

Näytä lisää tuotteita
Pallopelit tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?