Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Kolmen postilaatikon teline Finnbear
Kolmen postilaatikon teline Finnbear
SÄÄSTÄ 5%

Kolmen postilaatikon teline Finnbear

94,05 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 4,95 €
Norm. 99,00 €
Saatavuus
Varastossa
Finnbear postilaatikkoteline kolmelle postilaatikolle. Pakkaus sisältää vaakatuet kiinnitysruuveineen, kaksi jalkaa sekä laatikoiden tarvittavat pultit ja vastakappaleet Finnbear postilaatikkoteline mahdollistaa kolmen postilaatikon käytön yhdessä kätevässä ja järjestelmällisessä kokonaisuudessa. Telineen pakkaus sisältää ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
102247063
EAN
6438014246963
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Finnbear postilaatikkoteline kolmelle postilaatikolle. Pakkaus sisältää vaakatuet kiinnitysruuveineen, kaksi jalkaa sekä laatikoiden tarvittavat pultit ja vastakappaleet Finnbear postilaatikkoteline mahdollistaa kolmen postilaatikon käytön yhdessä kätevässä ja järjestelmällisessä kokonaisuudessa. Telineen pakkaus sisältää vaakatuet kiinnitysruuveineen, kaksi jalkaa sekä laatikoiden kiinnitykseen tarvittavat pultit ja vastakappaleet, joten asennus on helppoa ja nopeaa.

Telineen mitat ovat 100 cm korkea, 111 cm leveä ja 5 cm syvä, joten se sopii käytettäväksi monenlaisessa tilassa. Laadukas ja kestävä materiaali varmistaa telineen pitkän käyttöiän ja tyylikäs muotoilu sopii hyvin erilaisiin ympäristöihin.

Finnbear postilaatikkoteline on käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu postilaatikoiden järjestämiseen. Se auttaa pitämään postit järjestyksessä ja tuo siisteyttä ulkoalueille. Olipa kyseessä omakotitalon piha tai kerrostalon sisäänkäynti, tämä teline on kätevä ja toimiva valinta.

Näytä lisää tuotteita
Postilaatikot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?