Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Kiipeilypuu 185 cm FunPet Castle
SÄÄSTÄ 5%

Kiipeilypuu 185 cm FunPet Castle

136,80 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 7,20 €
Norm. 144,00 €
Saatavuus
Varastossa
Monikerroksinen ja korkea kissan kiipeilypuu on hauska leikki- ja lepopaikka kissalle. Kiipeilytelineen alaosassa on puuta, joka tekee telineestä vakaan Monikerroksinen ja korkea kissan kiipeilypuu tarjoaa leikki- ja lepopaikan, joka sopii ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
102663646
EAN
6438014306117
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 18,80 €
Rahti 28,80 €

Monikerroksinen ja korkea kissan kiipeilypuu on hauska leikki- ja lepopaikka kissalle. Kiipeilytelineen alaosassa on puuta, joka tekee telineestä vakaan Monikerroksinen ja korkea kissan kiipeilypuu tarjoaa leikki- ja lepopaikan, joka sopii erityisen hyvin aktiivisille ja seikkailunhaluisille kissoille. Tämä kiipeilyteline on suunniteltu tarjoamaan kissalle monipuolisia aktiviteetteja ja lepopaikkoja.

Telineen alaosassa oleva puinen rakenne lisää kiipeilypuun vakautta ja kestävyyttä. Tolpat on päällystetty laadukkaalla sisalnarulla, mikä houkuttelee kissaa teroittamaan kynsiään. Kiipeilypuun lepotasot ovat pehmeää plyysiä, tarjoten mukavia paikkoja kissan lepäämiseen ja tarkkailuun.

Tässä kiipeilypuussa on useita tasoja eri korkeuksilla, mikä mahdollistaa kissalle kiipeilyn ja seikkailun eri tasoilla. Lisäksi kaksi pesää tarjoavat turvallisen paikan, jossa kissa voi vetäytyä lepäämään ja tarkkailemaan ympäristöään.

Huomioithan, että kiipeilypuu toimitetaan osina, ja sen koko on 60 x 50 x 185 cm. Tämä korkea kiipeilypuu antaa kissallesi mahdollisuuden toteuttaa luontaisia kiipeily- ja raapimistarpeitaan.

Ominaisuudet:
Telineen korkeus: 185 cm
Telineen koko: 60 x 50 x 185 cm
Sisalnarun paksuus noin 4 mm
Huom. toimitetaan osina

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?