Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Kierretyökalusarja 45-osainen
SÄÄSTÄ 5%

Kierretyökalusarja 45-osainen

93,10 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 4,90 €
Norm. 98,00 €
Saatavuus
Varastossa
Kestävä kierretyökalusarja metallisessa säilytyslaatikossa. Tässä on monipuolinen ja kestävä 45-osainen kierretyökalusarja, joka on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön. Sarjassa on erilaisia työkaluja, jotka mahdollistavat tiuhakierre- ja harvakierretyöt. Kierretyökalusarja sopii erinomaisesti erilaisten kierteiden ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
897
EAN
6430013065866
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Kestävä kierretyökalusarja metallisessa säilytyslaatikossa. Tässä on monipuolinen ja kestävä 45-osainen kierretyökalusarja, joka on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön. Sarjassa on erilaisia työkaluja, jotka mahdollistavat tiuhakierre- ja harvakierretyöt. Kierretyökalusarja sopii erinomaisesti erilaisten kierteiden valmistamiseen ja korjaamiseen.

Sarjassa on eri kokoisia työkaluja M6 - M24 kokoisille kierteille, mikä mahdollistaa monenlaisten projektit. Kierretyökalut on kätevästi pakattu metalliseen säilytyslaatikkoon, joka pitää työkalut järjestyksessä ja helposti saatavilla.

Lisäksi sarjaan sisältyy pakat, tapit ja vääntimet, jotka ovat välttämättömiä erilaisten kierretyötehtävien suorittamiseen. Tämä monipuolinen kierretyökalusarja on luotettava valinta niin ammattilaisille kuin harrastajillekin, ja se takaa ammattimaisen lopputuloksen jokaisessa työssä.

Ominaisuudet:
M6 - M24 tiuhakierre,
M6 - M24 harvakierre
pakat, tapit ja vääntimet

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?