Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Ketjuviputalja 500 kg, 1,5 m
Ketjuviputalja 500 kg, 1,5 m
SÄÄSTÄ 5%

Ketjuviputalja 500 kg, 1,5 m

121,31 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 6,39 €
Norm. 127,70 €
Saatavuus
Varastossa
Tämä ketjuviputalja on erinomainen työkalu pystysuoraan nostoon, vetoon tai kuormien kiristykseen erilaisissa työtehtävissä. Sen kantokyky on jopa 500 kg, mikä tekee siitä luotettavan ja tehokkaan apuvälineen erilaisiin nostotöihin. Maksimityökuorma on ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
2589
EAN
6430074694050
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Tämä ketjuviputalja on erinomainen työkalu pystysuoraan nostoon, vetoon tai kuormien kiristykseen erilaisissa työtehtävissä. Sen kantokyky on jopa 500 kg, mikä tekee siitä luotettavan ja tehokkaan apuvälineen erilaisiin nostotöihin. Maksimityökuorma on 250 kg, joten voit käyttää sitä turvallisesti monenlaisten kuormien käsittelyyn.

Tämä käsikäyttöinen ketjuviputalja on suunniteltu kestävästä teräksestä, mikä varmistaa sen pitkän käyttöiän ja luotettavuuden vaativissakin olosuhteissa. Ketju on valmistettu kestävästä G80-teräksestä, ja sen lenkin halkaisija on 4 mm, mikä takaa vahvan ja turvallisen käytön.

Ketjuviputaljan nostokorkeus on 1,5 metriä, joten se soveltuu monenlaisiin nosto- ja siirtotöihin. Sen kompakti rakenne ja kevyt paino (3 kg) tekevät siitä helposti liikuteltavan ja käytettävän työkalun erilaisissa työympäristöissä.

Tämä ketjuviputalja on CE-merkitty, mikä tarkoittaa, että se täyttää eurooppalaiset turvallisuusvaatimukset ja standardit. Voit luottaa sen laatuun ja turvallisuuteen kaikissa nosto- ja siirtotöissä. Laadukkaan ja kestävän rakenteensa ansiosta se on luotettava kumppani ammattilaisille ja harrastajille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja turvallisen ketjuviputaljan erilaisiin nostotöihin.

Ominaisuudet:
Käsikäyttöinen
Kantokyky 500 kg
Nostokorkeus 1,5 m
Materiaali teräs
Ketju G80, lenkin Ø 4 mm
Paino 3 kg
CE

Näytä lisää tuotteita
Taljat tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?