Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Kahden postilaatikon teline Finnbear
Kahden postilaatikon teline Finnbear
SÄÄSTÄ 5%

Kahden postilaatikon teline Finnbear

84,55 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 4,45 €
Norm. 89,00 €
Saatavuus
Varastossa
Finnbear postilaatikkoteline kahdelle postilaatikolle. Pakkaus sisältää vaakatuet kiinnitysruuveineen, kaksi jalkaa sekä laatikoiden tarvittavat pultit ja vastakappaleet Finnbear postilaatikkoteline tarjoaa käytännöllisen ja tyylikkään ratkaisun kahdelle postilaatikolle. Telineen pakkaus sisältää vaakatuet kiinnitysruuveineen, ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
102247069
EAN
6438014246956
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Finnbear postilaatikkoteline kahdelle postilaatikolle. Pakkaus sisältää vaakatuet kiinnitysruuveineen, kaksi jalkaa sekä laatikoiden tarvittavat pultit ja vastakappaleet Finnbear postilaatikkoteline tarjoaa käytännöllisen ja tyylikkään ratkaisun kahdelle postilaatikolle. Telineen pakkaus sisältää vaakatuet kiinnitysruuveineen, kaksi jalkaa sekä laatikoiden kiinnitykseen tarvittavat pultit ja vastakappaleet, joten sen asentaminen on helppoa ja vaivatonta.

Tämä postilaatikkoteline on suunniteltu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka takaa sen pitkän käyttöiän ja kestävyyden vaihtelevissa sääolosuhteissa. Telineen mitat ovat 100 cm korkeus, 78 cm leveys ja 5 cm syvyys, mikä tekee siitä kompaktin ja sopivan lähes kaikenlaisiin tiloihin.

Finnbear postilaatikkoteline on suunniteltu tuomaan käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä postilaatikoiden sijoittamiseen. Se sopii mainiosti niin omakotitalojen pihoille, rivitaloihin kuin kerrostalojen auloihinkin.

Tämä tyylikäs postilaatikkoteline on helppo asentaa ja sen avulla voit pitää postilaatikkosi järjestyksessä ja helposti saavutettavissa. Olit sitten omakotitalon asukas, taloyhtiön jäsen tai yrityksen omistaja, tämä postilaatikkoteline tarjoaa toimivan ja tyylikkään ratkaisun postin vastaanottoon ja säilytykseen.

Mitat (K x L x S): 100 x 78 x 5 cm.

Näytä lisää tuotteita
Postilaatikot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?