Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Kaasugrilli Sveg Travel
SÄÄSTÄ 5%

Kaasugrilli Sveg Travel

113,05 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 5,95 €
Norm. 119,00 €
Saatavuus
Varastossa
ZAD0422 Sveg Travel kaasugrilli on ihanteellinen kumppani kaikille, jotka haluavat nauttia ulkoilmasta ja maukkaasta ruoasta. Tämä kevyt kaasugrilli on suunniteltu erityisesti matkailuun ja leiriytymiseen, sillä sen taitettavat sivupöydät ja jalat ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
ZAD0422
EAN
6419773864476
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 6,80 €
Rahti 24,80 €

ZAD0422 Sveg Travel kaasugrilli on ihanteellinen kumppani kaikille, jotka haluavat nauttia ulkoilmasta ja maukkaasta ruoasta. Tämä kevyt kaasugrilli on suunniteltu erityisesti matkailuun ja leiriytymiseen, sillä sen taitettavat sivupöydät ja jalat tekevät siitä erittäin kätevän kuljettaa ja säilyttää.

Kaasugrillin suorituskyky ei kuitenkaan kärsi sen keveydestä, sillä se on varustettu tehokkaalla ruostumattomasta teräksestä valmistetulla polttimolla, joka lämmittää grillin nopeasti ja tasaisesti. Grillin sisus on varustettu kestävällä ritilällä, joka sopii mainiosti kaikenlaisten grillattavien ruokien valmistamiseen.

Sveg Travel kaasugrillin lämpömittari takaa, että ruoan valmistus onnistuu täydellisesti, sillä sen avulla voit tarkkailla lämpötilaa koko ajan. Grillin kahdella taittuvalla sivupöydällä on runsaasti tilaa tarvikkeiden ja ruokien säilyttämiseen, ja ne voidaan taittaa kasaan grillin pakkauksen mukana tulevan kuljetuslaukun kanssa.

ZAD0422 Sveg Travel kaasugrillin valmistusmateriaalit, ruostumaton teräs, emaloitu teräs ja muovi, ovat laadukkaita ja kestäviä. Grilli on helppo puhdistaa ja ylläpitää, ja se kestää vuodesta toiseen. Tämä grilli on ihana lisä kaikkiin ulkoilmaseikkailuihin!

Ominaisuudet:
Leveys sivupöytineen 1025mm
Korkeus 485mm
Kokonaissyvyys 440mm
Paino 7kg
Ruostumaton teräspoltin
Materiaali: ruostumaton teräs / emaloitu teräs / muovi
Sisus: ritilä
Lämpömittari
Taittuvat sivupöydät 2kpl
Taittojalat

Näytä lisää tuotteita
Grillit tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?