Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Jyväsyötin talo Grouw
Jyväsyötin talo GrouwJyväsyötin talo Grouw
SÄÄSTÄ 5%

Jyväsyötin talo Grouw

12,66 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,67 €
Norm. 13,33 €
Saatavuus
Varastossa
Jyväsyötin on kompakti ja kätevä lisä puutarhaan tai pihalle. Tämä pieni talo on suunniteltu pitämään linnut onnellisina ja tyytyväisinä tarjoamalla niille herkullisia siemeniä. Se on täydellinen lisä pihaasi, jos haluat ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
21090
EAN
5709386210908
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Jyväsyötin on kompakti ja kätevä lisä puutarhaan tai pihalle. Tämä pieni talo on suunniteltu pitämään linnut onnellisina ja tyytyväisinä tarjoamalla niille herkullisia siemeniä. Se on täydellinen lisä pihaasi, jos haluat nauttia linnunlaulusta ja tarjota linnuille turvallisen paikan aterioida.

Käytännöllinen koko ja takuu:
Jyväsyötin talon koko on kompakti, vain K19xL12xS12 cm, mikä tekee siitä helpon sijoittaa mihin tahansa puutarhassa tai pihalla. Vaikka se on pieni, se tarjoaa runsaasti tilaa siemenille ja ruoalle linnuille. Voit olla varma, että tämä jyväsyötin talo kestää, sillä sille myönnetään komeat 5 vuoden takuu.

Houkutteleva lisä puutarhaan:
Jyväsyötin talo ei ole pelkästään käytännöllinen, vaan myös tyylikäs lisä puutarhaan tai pihalle. Sen hieno muotoilu sopii hyvin erilaisiin ympäristöihin ja tuo pienen ripauksen luonnonkauneutta ympärillesi. Voit sijoittaa tämän jyväsyöttimen puuhun, aidalle tai mihin tahansa muuhun paikkaan, josta voit seurata lintujen iloista touhua.

Herkullisia aterioita linnuille:
Jyväsyötin talo on suunniteltu pitämään linnut onnellisina tarjoamalla niille herkullisia siemeniä ja ruokaa. Voit täyttää sen erilaisilla siemenillä ja seurata, miten linnut saapuvat nauttimaan herkuista. Tämä luo paitsi iloa sinulle myös auttaa lintuja selviytymään.

Jyväsyötin talo on käytännöllinen ja kaunis lisä puutarhaasi tai pihallesi. Tarjoa linnuille herkullisia aterioita ja nauti linnunlaulusta tämän jyväsyöttimen avulla. Ja mikä parasta, voit tehdä sen luottavaisin mielin, sillä tälle tuotteelle myönnetään antelias 5 vuoden takuu.

Ominaisuudet:
Koko K19xL12xS12 cm
Materiaali: Teräs
5 vuoden takuu

Näytä lisää tuotteita
Muut eläimet tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?