Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Jyväsyötin linnuille 23cm
Jyväsyötin linnuille 23cmJyväsyötin linnuille 23cmJyväsyötin linnuille 23cmJyväsyötin linnuille 23cmJyväsyötin linnuille 23cm
SÄÄSTÄ 5%

Jyväsyötin linnuille 23cm

4,60 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,24 €
Norm. 4,84 €
Saatavuus
Varastossa
Talvi voi olla ankaraa aikaa pienille linnuille, kun luonnon omat ravintolähteet ovat niukat. Siksi on tärkeää tarjota niille ylimääräistä tukea, ja jyväsyötin on täydellinen väline tähän tarkoitukseen.

Lintulauta talviruokintaan:
Tämä jyväsyötin on ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
21196
EAN
5709386211967
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Talvi voi olla ankaraa aikaa pienille linnuille, kun luonnon omat ravintolähteet ovat niukat. Siksi on tärkeää tarjota niille ylimääräistä tukea, ja jyväsyötin on täydellinen väline tähän tarkoitukseen.

Lintulauta talviruokintaan:
Tämä jyväsyötin on suunniteltu erityisesti lintujen talviruokintaan. Se on ripustettava ruokintalauta, joka tarjoaa pikkulinnuille turvallisen ja helppokäyttöisen paikan aterioida. Tämä on erinomainen tapa auttaa lintuja selviytymään jäisen ja lumisen talven yli ja samalla voit seurata lintujen toimintaa kotipihaltasi.

Istumaorret lisäävät mukavuutta:
Tämä pelkistetty ja käytännöllinen jyväsyötin on suunniteltu pikkulintujen tarpeisiin. Siinä on kaksi istumaorsia, joiden avulla linnut voivat istua ja nauttia ruuastaan mukavasti. Orret on varustettu aukoilla, joiden avulla linnut voivat helposti lähestyä ruokaa ja syödä siemeniä tai pähkinöitä.

Kestävä ja helppokäyttöinen:
Jyväsyötin on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja säänkestävän. Lintujen ruokinnan ei tarvitse olla hankalaa - tämä jyväsyötin on suunniteltu helposti avattavaksi ja täytettäväksi. Voit lisätä siemeniä tai muita lintujen herkkuja sen yläkautta, mikä tekee täyttämisestä vaivatonta.

Kompakti ja käytännöllinen koko:
Lintujen jyväsyötin on kompaktin kokoinen, mitoiltaan 10 x 10 x 23 cm. Tämä tekee siitä käytännöllisen lisäyksen puutarhaasi tai parvekkeellesi. Voit ripustaa sen puuhun tai erilliseen telineeseen, ja lintujen ruokinta on vaivatonta.

Anna pienille linnuille tarvitsemansa tuki talven yli jyväsyöttimen avulla. Tarjoa heille paikka, jossa he voivat nauttia herkuistaan ja seurata lintujen iloista toimintaa lähietäisyydeltäsi. Samalla voit olla varma, että he saavat tarvitsemansa ravinnon selviytyäkseen kylmästä vuodenajasta.

Näytä lisää tuotteita
Muut eläimet tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?