Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Istuinlämmitin 12V
SÄÄSTÄ 5%

Istuinlämmitin 12V

14,77 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,78 €
Norm. 15,55 €
Saatavuus
Varastossa
Istuimen päälle asennettava lämmitin on erinomainen lisävaruste autoihin ja työkoneisiin, joissa ei ole valmiina penkinlämmittimiä. Se tarjoaa miellyttävää lisälämpöä istuimellesi ja tekee ajamisesta tai työskentelystä mukavampaa kylmällä talvipakkasella. Tämä lämmitin ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
246506
EAN
6410412465061
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Istuimen päälle asennettava lämmitin on erinomainen lisävaruste autoihin ja työkoneisiin, joissa ei ole valmiina penkinlämmittimiä. Se tarjoaa miellyttävää lisälämpöä istuimellesi ja tekee ajamisesta tai työskentelystä mukavampaa kylmällä talvipakkasella. Tämä lämmitin on suunniteltu sopimaan useimpiin autoihin ja työkoneisiin, joissa on 12 V tupakansytytinpistorasia.

Penkinlämmitin on helppo asentaa erilaisiin ajoneuvoihin, kuten autoihin, työkoneisiin, trukkeihin ja traktoreihin. Se tarjoaa nopeasti lämmintä istuinta ja pitää sen sopivan lämpimänä niin kauan kuin virta on kytkettynä. Tämä penkinlämmitin on kompaktin kokoinen ja helppo asentaa erikokoisiin ajoneuvoihin. Se on valmistettu laadukkaista ja miellyttävistä materiaaleista, ja sen lämpöelementit ovat huomaamattomia istuinta käytettäessä.

Lämmitin liitetään yleensä auton tupakansytyttimeen, ja se sopii moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten työkoneisiin, autoihin, trukkeihin ja muihin ajoneuvoihin, joissa istuinlämmittimiä tarvitaan. Sen virrankulutus on 3,8A / 45W, ja siihen liittyy 8A sulake varmistamaan turvallisen käytön. Mitat ovat 95 x 46 cm.

Tämä istuinlämmitin on erinomainen lisävaruste kylmien päivien varalle, ja se auttaa pitämään sinut lämpimänä ja mukavana ajon tai työskentelyn aikana.

Tuloteho: 12V
Virrankulutus: 35 W/45 W
Sulake: 10 A

Näytä lisää tuotteita
Muu autoelektroniikka tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?