Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Istuinkoroke Carman
Istuinkoroke Carman
SÄÄSTÄ 5%

Istuinkoroke Carman

17,94 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,94 €
Norm. 18,88 €
Saatavuus
Varastossa
Tämä kevyt ja laadukas istuinkoroke on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta ja mukavuutta lapsellesi matkoilla. Sen helppo liikuteltavuus tekee siitä kätevän valinnan erilaisiin matkustustilanteisiin. Istuinkoroke on varustettu turvavyönojaimilla, jotka auttavat pitämään lapsesi ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
603541
EAN
6410416035413
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Tämä kevyt ja laadukas istuinkoroke on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta ja mukavuutta lapsellesi matkoilla. Sen helppo liikuteltavuus tekee siitä kätevän valinnan erilaisiin matkustustilanteisiin. Istuinkoroke on varustettu turvavyönojaimilla, jotka auttavat pitämään lapsesi turvallisesti paikoillaan.

Istuinkorokkeen suurikokoinen muotoiltu istuin on suunniteltu erityisesti isommille lapsille, tarjoten heille mukavan ja ergonomisen istumapaikan matkustettaessa. Istuinkorokkeessa on lisäpehmuste, joka on kiinnitetty muovirunkoon, sekä päälliseen ommellut toppaukset, jotka takaavat lapselle mahdollisimman miellyttävän matkustuskokemuksen, jopa pidemmillä matkoilla.

Tämän istuinkorokkeen päällinen on irrotettava ja pestävä, mikä helpottaa puhtaanapitoa ja ylläpitoa. Istuinkoroke kuuluu kokoluokkaan 15-36 kg (n. 5-12 vuotta) ja se on E-hyväksytty, täyttäen Eurooppalaiset turvallisuusvaatimukset korokeistuimille. Tällä istuinkorokkeella voit olla varma, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti.

Ominaisuudet:
Kokoluokitus 15-36 kg (n. 5-12 v).
E-hyväksytty.
Täyttää Euroopplaiset turvallisuusvaatimukset korokeistuimille.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?