Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Hyönteisansa 150m2 Antibit
Hyönteisansa 150m2 Antibit
SÄÄSTÄ 10%

Hyönteisansa 150m2 Antibit

62,91 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 6,99 €
Norm. 69,90 €
Saatavuus
Varastossa
Vaikutusalue jopa 150m². Tehokas hyönteisloukku laadukkailla UV-A led-valoilla ja korkeajännitteisellä verkolla. Pohjassa irrotettava alusta helpottamaan puhdistusta. 230V. Antibit-hyttysansa on tehokas ja laadukas ratkaisu hyttysten ja muiden lentävien hyönteisten torjuntaan. Tämä ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
327376
EAN
6410413273764
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Vaikutusalue jopa 150m². Tehokas hyönteisloukku laadukkailla UV-A led-valoilla ja korkeajännitteisellä verkolla. Pohjassa irrotettava alusta helpottamaan puhdistusta. 230V. Antibit-hyttysansa on tehokas ja laadukas ratkaisu hyttysten ja muiden lentävien hyönteisten torjuntaan. Tämä hyönteisansa houkuttelee hyttysiä LED-valojen avulla ja pyydystää ne korkeajännitteisellä verkolla.

Hyönteisansa sopii erinomaisesti käytettäväksi ulkotiloissa, kuten terassilla, parvekkeella tai puutarhassa, jossa hyttyset voivat aiheuttaa häiriötä ja haittaa. Voit sijoittaa hyönteisan sananvapaasti alueelle, joka tarvitsee suojaa hyönteisten pistoilta ja kutituksilta.

Tämä hyönteisansa toimii tehokkaasti jopa 150 neliömetrin alueella, mikä tekee siitä sopivan käytettäväksi myös hieman suuremmissa ulkotiloissa. Sen laadukkaat UV-A led-valot houkuttelevat hyttyset ansaan, ja korkeajännitteinen verkko takaa tehokkaan pyydyksen niiden torjuntaan.

Käyttämällä Antibit-hyttysansaa voit nauttia ulkona vietetystä ajasta ilman huolen häivää hyönteisistä. Se on luotettava ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka auttaa pitämään hyttyset loitolla ja luo miellyttävän ympäristön ulkona oleskeluun.

Ominaisuudet:
Vaikutusalue jopa 150m².
Pohjassa irrotettava alusta helpottamaan puhdistusta.
230V.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?