Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Hallitunkki 1,5T matala malli
SÄÄSTÄ 5%

Hallitunkki 1,5T matala malli

231,80 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 12,20 €
Norm. 244,00 €
Saatavuus
Varastossa
Tämä hallitunkki on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tavan nostaa ajoneuvoja korjauksen tai huollon ajaksi. Sen matalaprofiilinen muotoilu tekee siitä ihanteellisen matalien autojen alle. Tämä tarkoittaa, että ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
2650
EAN
6430074694630
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 11,80 €
Rahti 24,80 €

Tämä hallitunkki on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tavan nostaa ajoneuvoja korjauksen tai huollon ajaksi. Sen matalaprofiilinen muotoilu tekee siitä ihanteellisen matalien autojen alle. Tämä tarkoittaa, että voit nostaa autoasi turvallisesti ja helposti korkealle riippumatta sen korin korkeudesta.

Tämä hallitunkki on suunniteltu kestämään ja sen nostokapasiteetti on jopa 1500 kg. Se tarkoittaa, että voit nostaa jopa pienempiä kuorma-autoja, maastoautoja tai henkilöautoja. Nostoalue on 70-610 mm, joka on riittävän laaja, jotta voit käyttää sitä useimmille ajoneuvoille.

Hallitunkin nettopaino on 46 kg, joka on tarpeeksi kevyt, jotta voit helposti kuljettaa sitä ympäri korjaamoa. Sen ulkomitat ovat 915 mm x 372 mm x 160 mm, joka tarkoittaa, että voit säilyttää sen pienemmässäkin tilassa ilman, että se vie paljon tilaa.

Tämä hallitunkki on CE-merkitty, joka tarkoittaa, että se täyttää Euroopan yhteisön vaatimukset turvallisuudesta, terveydestä ja ympäristöstä. Se on suunniteltu kestämään, joten voit olla varma, että voit käyttää sitä useiden vuosien ajan.

Kaiken kaikkiaan tämä hallitunkki on erittäin kätevä ja tehokas tapa nostaa ajoneuvoja. Sen matalaprofiilinen muotoilu tekee siitä ihanteellisen matalille autoille, ja sen nostokapasiteetti on riittävän suuri monenlaisille ajoneuvoille. Jos etsit kestävää ja luotettavaa hallitunkkia, tämä tuote on varmasti erinomainen valinta.

Ominaisuudet:
Nostokapasiteetti 1500 kg
Nostoalue 70-610 mm
Nettopaino 46 kg
Ulkomitat 915 mm x 372 mm x 160 mm
CE

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?