Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Halkaisukiila 2,3 kg Tarmo
Halkaisukiila 2,3 kg TarmoHalkaisukiila 2,3 kg Tarmo
SÄÄSTÄ 5%

Halkaisukiila 2,3 kg Tarmo

12,64 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,67 €
Norm. 13,31 €
Saatavuus
Varastossa
Tämä taottu teräksinen halkaisukiila on erinomainen apuväline puun halkaisuun. Sen tehokas ja ruuvimainen muotoilu auttaa sinua halkaisemaan puuta helpommin ja tehokkaammin. Tämä kiila on valmistettu kestävästä teräksestä, ja se on ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
603664
EAN
6410416036649
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Tämä taottu teräksinen halkaisukiila on erinomainen apuväline puun halkaisuun. Sen tehokas ja ruuvimainen muotoilu auttaa sinua halkaisemaan puuta helpommin ja tehokkaammin. Tämä kiila on valmistettu kestävästä teräksestä, ja se on taottu erityisen vahvaksi ja kestäväksi.

Halkaisukiilan käyttö on yleensä suhteellisen yksinkertaista. Aseta kiila halkeaman keskelle puun päälle, ja ala lyödä sitä vasaralla tai kirveellä. Kiila alkaa painua puuhun ja jakaa sen kahtia. Ruuvimainen muotoilu tekee tästä prosessista tehokkaampaa, sillä se auttaa kiilaa tunkeutumaan syvemmälle puuhun ja aiheuttamaan halkeaman.

Tällainen halkaisukiila on erityisen hyödyllinen puun pilkkomisessa polttopuiksi, ja se tekee työstäsi nopeampaa ja helpompaa. Muista kuitenkin käyttää asianmukaisia suojavarusteita, kuten suojalaseja ja hanskoja, kun työskentelet kiilan ja puun kanssa, ja noudata turvallisuusohjeita huolellisesti.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?