Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Grillikori vartaaseen Mustang
Grillikori vartaaseen MustangGrillikori vartaaseen MustangGrillikori vartaaseen MustangGrillikori vartaaseen MustangGrillikori vartaaseen MustangGrillikori vartaaseen Mustang
SÄÄSTÄ 5%

Grillikori vartaaseen Mustang

16,82 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,88 €
Norm. 17,70 €
Saatavuus
Varastossa
Mustang Grillikori on kätevä lisävaruste grillivartaille. Tämä nonstick-pinnoitteinen grillikori on suunniteltu erityisesti lihan ja kasvisten grillaamiseen. Voit helposti asettaa grillikorin grillivartaiden päälle ja näin pitää lihan ja kasvikset turvallisesti paikoillaan ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
304144
EAN
6410413041448
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Mustang Grillikori on kätevä lisävaruste grillivartaille. Tämä nonstick-pinnoitteinen grillikori on suunniteltu erityisesti lihan ja kasvisten grillaamiseen. Voit helposti asettaa grillikorin grillivartaiden päälle ja näin pitää lihan ja kasvikset turvallisesti paikoillaan grillauksen aikana.

Grillikorin avulla voit grillata herkullisia ruokia vaivattomasti ja varmistaa, että mikään ei putoa ritilälle tai kärähdä. Nonstick-pinnoitteen ansiosta ruoka irtoaa helposti grillikorista ja puhdistaminen on vaivatonta.

Mustang Grillikori on laadukas ja kestävä valinta. Se on valmistettu kestävästä teräsmateriaalista, joka kestää korkeita lämpötiloja ja käyttöä grillauksen aikana. Grillikorin leveys on 41 cm, syvyys 19 cm ja korkeus 6 cm, mikä antaa riittävästi tilaa grillattaville ruoille. Sen kompakti koko ja kevyt paino (0,55 kg) tekevät siitä helppokäyttöisen ja kuljetettavan.

Mustang Grillikori on tyylikkään musta, mikä sopii hyvin grillauksen tunnelmaan. Sen avulla voit nauttia grillaamisesta ja valmistaa herkullisia ruokia grillissä helposti ja vaivattomasti.

Ominaisuudet:
Leveys: 41 cm
Syvyys: 19 cm
Korkeus: 6 cm
Paino: 0,55 kg
Väri: musta
Materiaali: teräs

Näytä lisää tuotteita
Grillaustarvikkeet tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?