Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Avolokero 116x212x75mm Patrol Ergobox 2
Avolokero 116x212x75mm Patrol Ergobox 2
SÄÄSTÄ 5%

Avolokero 116x212x75mm Patrol Ergobox 2

1,23 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,07 €
Norm. 1,30 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Avolokerikko tavaroiden järjestelmälliseen säilytykseen. Avolokero Patrol Ergobox 2 on tilava ja käytännöllinen säilytysratkaisu kaikenlaisille tavaroille. Se on suunniteltu kestävistä ja laadukkaista muovimateriaaleista, jotka takaavat lokerikon vankkarakenteisuuden ja pitkän käyttöiän. Avolokeron ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
EB-0002
EAN
5907763089042
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Avolokerikko tavaroiden järjestelmälliseen säilytykseen. Avolokero Patrol Ergobox 2 on tilava ja käytännöllinen säilytysratkaisu kaikenlaisille tavaroille. Se on suunniteltu kestävistä ja laadukkaista muovimateriaaleista, jotka takaavat lokerikon vankkarakenteisuuden ja pitkän käyttöiän. Avolokeron mitat ovat 116x212x75mm, joten se on sopivan kokoinen esimerkiksi autotallin, varaston tai hallin hyllylle tai pöydälle.

Ergobox 2 -lokerossa on avoin rakenne, joka helpottaa tavaroiden järjestelyä ja käyttöä. Lokerikot voidaan pinota päällekkäin, mikä säästää tilaa ja tekee säilytyksestä entistä kätevämpää. Etupuolella oleva paikka etiketille tai nimitarralle helpottaa lokeron sisällön tunnistamista ja löytämistä nopeasti.

Patrol Ergobox -avolokerikot ovat luotettavia, helppokäyttöisiä ja monipuolisia säilytysratkaisuja, jotka soveltuvat erinomaisesti kaikenlaisiin tiloihin ja käyttötarpeisiin. Niiden avulla voit pitää tavarasi järjestyksessä ja löytää ne helposti tarvittaessa. Ergobox 2 on erinomainen valinta, jos tarvitset tilavaa ja kestävää säilytystilaa.

Näytä lisää tuotteita
Hyllyt ja lokerikot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?