Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Avainpiilo Yhdistelmälukolla Tarmo
Avainpiilo Yhdistelmälukolla Tarmo
SÄÄSTÄ 5%

Avainpiilo Yhdistelmälukolla Tarmo

13,72 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,72 €
Norm. 14,44 €
Saatavuus
Varastossa
Kompakti avainpiilo, jossa on nelinumeroinen yhdistelmälukko, tarjoaa kätevän ja turvallisen tavan säilyttää vara-avaimia niin sisä- kuin ulkotiloissa. Tämä pienikokoinen avainlaatikko voidaan kiinnittää haluttuun paikkaan ja se tarjoaa luotettavan tavan pitää ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
322073
EAN
6410413220737
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Kompakti avainpiilo, jossa on nelinumeroinen yhdistelmälukko, tarjoaa kätevän ja turvallisen tavan säilyttää vara-avaimia niin sisä- kuin ulkotiloissa. Tämä pienikokoinen avainlaatikko voidaan kiinnittää haluttuun paikkaan ja se tarjoaa luotettavan tavan pitää vara-avaimet tallessa.

Avainpiilon mukana toimitetaan kiinnitysruuvit, mikä helpottaa sen asentamista haluttuun paikkaan. Nelinumeroinen yhdistelmälukko mahdollistaa avaimien turvallisen säilytyksen, sillä vain ne, jotka tietävät oikean yhdistelmän, pääsevät käsiksi piilossa oleviin avaimiin.

Tämä pienikokoinen avainpiilo on erityisen hyödyllinen silloin, kun tarvitset varmuuskopion avaimistasi esimerkiksi perheenjäsenten tai luotettavien ystävien käyttöön. Se voi myös olla kätevä ulkotiloissa, kuten mökillä tai veneessä, jossa avaimen säilyttäminen voi olla haastavaa.

Tämä kompakti avainpiilo tarjoaa luotettavan ja kätevän tavan säilyttää vara-avaimia turvallisesti ja helposti. Sen nelinumeroinen yhdistelmälukko tekee siitä ihanteellisen ratkaisun moniin erilaisiin tilanteisiin.

Näytä lisää tuotteita
Piensäilytys tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?