Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Avainpiilo lenkillä Tarmo
Avainpiilo lenkillä TarmoAvainpiilo lenkillä Tarmo
SÄÄSTÄ 5%

Avainpiilo lenkillä Tarmo

16,88 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,89 €
Norm. 17,77 €
Saatavuus
Varastossa
Tämä kätevä avainpiilo, jossa on nelinumeroinen yhdistelmälukko, on suunniteltu erityisesti vara-avaimen säilyttämiseen sekä sisä- että ulkotiloissa. Siinä on myös käytännöllinen riippusanka, joka mahdollistaa avainpiilon ripustamisen tai lukitsemisen samalla tavalla kuin ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
608781
EAN
6410416087818
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Tämä kätevä avainpiilo, jossa on nelinumeroinen yhdistelmälukko, on suunniteltu erityisesti vara-avaimen säilyttämiseen sekä sisä- että ulkotiloissa. Siinä on myös käytännöllinen riippusanka, joka mahdollistaa avainpiilon ripustamisen tai lukitsemisen samalla tavalla kuin riippulukon.

Nelinumeroinen yhdistelmälukko tarjoaa turvallisen tavan pitää vara-avain tallessa. Voit määrittää oman nelinumeroisen koodin, ja vain ne, jotka tietävät oikean yhdistelmän, voivat avata avainpiilon ja päästä käsiksi avaimiin.

Riippusanka mahdollistaa avainpiilon kiinnittämisen esimerkiksi oven kahvaan, portin aitaan tai muuhun sopivaan paikkaan. Se on erityisen kätevä, jos haluat pitää vara-avaimen ulkotiloissa, mutta se toimii yhtä hyvin sisätiloissa.

Tämä avainpiilo on monipuolinen ja turvallinen ratkaisu vara-avaimen säilyttämiseen, ja sen nelinumeroinen yhdistelmälukko tarjoaa ylimääräisen tason turvallisuutta. Riippusanka mahdollistaa sen helpon kiinnittämisen haluamaasi paikkaan, jotta avain on aina saatavilla tarpeen tullen.

Näytä lisää tuotteita
Piensäilytys tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?