Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Auton pesusetti 3-osaa
Auton pesusetti 3-osaaAuton pesusetti 3-osaa
SÄÄSTÄ 5%

Auton pesusetti 3-osaa

5,61 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,29 €
Norm. 5,90 €
Saatavuus
Varastossa
Auton pesusetti tarjoaa täydellisen ratkaisun autosi pesuun ja ylläpitoon. Tämä 3-osainen setti sisältää kätevässä salkussa seuraavat tarvikkeet:

Mikrokuitupyyhe (38 x 40 cm): Laadukas mikrokuitupyyhe, joka on suunniteltu tehokkaaseen ja naarmuttomaan autonpesuun. ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
81828
EAN
5709386818289
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Auton pesusetti tarjoaa täydellisen ratkaisun autosi pesuun ja ylläpitoon. Tämä 3-osainen setti sisältää kätevässä salkussa seuraavat tarvikkeet:

Mikrokuitupyyhe (38 x 40 cm): Laadukas mikrokuitupyyhe, joka on suunniteltu tehokkaaseen ja naarmuttomaan autonpesuun. Sen pehmeä ja imukykyinen rakenne poistaa lian ja pölyn tehokkaasti jättäen autosi pinnan puhtaaksi ja kiiltäväksi.

Pesukäsine (koko: 25 x 19 cm): Pesukäsine, joka on valmistettu korkealaatuisesta mikrokuidusta. Käsineen pehmeät ja pölyä hylkivät harjakset auttavat poistamaan lian ja likaisten pinttyneiden alueiden pesemisen helposti ja tehokkaasti.

Mikrokuituliinan sieni (koko: 22 x 12 cm): Kätevä mikrokuituliinan sieni, joka sopii erityisesti vaikeasti tavoitettaviin alueisiin, kuten ahtaisiin koloihin ja ilmanvaihtoaukkoihin. Sen kompakti koko ja pehmeä rakenne tekevät siitä erinomaisen työkalun auton yksityiskohtaiseen puhdistukseen.

Kaikki nämä tarvikkeet on valmistettu harmaasta mikrokuidusta, joka on erittäin kestävää, naarmuttomatonta ja hellävaraista autosi pinnalle. Setti tarjoaa monipuolisen ja kätevän ratkaisun auton pesuun ja ylläpitoon, ja salkku pitää tarvikkeet siististi järjestyksessä ja helposti saatavilla. Olipa kyseessä päivittäinen puhdistus tai perusteellinen autonpesu, tämä mikrokuituliina setti auttaa sinua saavuttamaan ammattimaisen puhtaan lopputuloksen.

Ominaisuudet:
1 kpl mikrokuitupyyhe: 38 x 40 cm
1 kpl pesukäsineen koko: 25 x 19 cm
1 kpl mikrokuituliinan sienikoko: 22 x 12 cm
Harmaa mikrokuitu

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?