Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Aurinkopaneelin säädin 20A
SÄÄSTÄ 5%

Aurinkopaneelin säädin 20A

58,90 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 3,10 €
Norm. 62,00 €
Saatavuus
Varastossa
Aicon runkonaulaimen mukana toimitettavat sinkityt kampanaulat ovat laadukkaita ja luotettavia kiinnitystarvikkeita, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin rakennus- ja asennustöihin. Nämä 90mm pituiset naulat ovat yhteensopivia useiden eri runkonaulaimien kanssa, kunhan niiden ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
1-92014
EAN
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Aicon runkonaulaimen mukana toimitettavat sinkityt kampanaulat ovat laadukkaita ja luotettavia kiinnitystarvikkeita, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin rakennus- ja asennustöihin. Nämä 90mm pituiset naulat ovat yhteensopivia useiden eri runkonaulaimien kanssa, kunhan niiden pituus ja paksuus täsmäävät.

Näiden kampanaulojen ominaisuudet ja luotettavuus ovat saaneet CE-hyväksynnän, joten voit luottaa niiden korkeaan laatuun ja turvallisuuteen käytössä. Pakkauksessa on peräti 1000kpl nauloja, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

Runkonaulat ovat käteviä ja tehokkaita kiinnitysvälineitä, jotka soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi rakennusten runkorakenteiden, lattioiden, seinien, kattojen ja koolauksien kiinnittämiseen. Näiden naulojen avulla voit saavuttaa vahvan ja kestävän kiinnityksen eri materiaaleihin ja varmistaa työsi laadun ja kestävyyden.

Aicon runkonaulaimen mukana toimitettavat kampanaulat ovat tehokas ja kätevä valinta erilaisiin rakennus- ja asennustöihin. Niiden laadukas suorituskyky ja helppo käytettävyys tekevät niistä arvokkaan työkalun jokaiseen työpajaan tai työmaalle.

Ominaisuudet:
3.33 x 90mm
CE-hyväksytty
1000kpl

Näytä lisää tuotteita
Aurinkopaneelit tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?