Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Aurinkopaneelin latausyksikkö 20A näytöllä
SÄÄSTÄ 5%

Aurinkopaneelin latausyksikkö 20A näytöllä

63,65 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 3,35 €
Norm. 67,00 €
Saatavuus
Varastossa
Aurinkopaneelin latausyksikkö on tehokas ja kätevä laite, joka mahdollistaa aurinkopaneelin tuottaman energian tehokkaan hyödyntämisen. Latausyksikön avulla voit ladata akkuja ja käyttää aurinkopaneelin tuottamaa virtaa erilaisissa järjestelmissä ja laitteissa. Sen kompakti ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
1-92009
EAN
6438255920097
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Aurinkopaneelin latausyksikkö on tehokas ja kätevä laite, joka mahdollistaa aurinkopaneelin tuottaman energian tehokkaan hyödyntämisen. Latausyksikön avulla voit ladata akkuja ja käyttää aurinkopaneelin tuottamaa virtaa erilaisissa järjestelmissä ja laitteissa. Sen kompakti koko ja näyttö tekevät siitä helppokäyttöisen ja antavat sinulle tarvittavan tiedon lataustilanteesta.

Tämä aurinkopaneelin latausyksikkö sopii erityisen hyvin käytettäväksi veneissä, asuntovaunuissa, mökeillä, retkeilykohteissa ja muissa paikoissa, joissa ei ole pääsyä perinteiseen sähköverkkoon. Se tarjoaa itsenäisen ja ympäristöystävällisen tavan tuottaa sähköä ja ladata akkuja aurinkoenergian avulla.

Latausyksikön näytöltä voit helposti seurata lataustilannetta ja varmistaa, että aurinkopaneeli toimii optimaalisesti. Sen monipuoliset ominaisuudet ja säätömahdollisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan aurinkoenergian hyödyntämiseen eri tarkoituksiin.

Ominaisuudet:
Mitat: 158x87x38mm
Jännite: 12/24V
Kuvaus: 20A, LCD-näyttö, 0,35kg

Näytä lisää tuotteita
Aurinkopaneelit tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?