Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Akunpidike Ryobi 18v ONE+ 4kpl StealthMounts
SÄÄSTÄ 5%

Akunpidike Ryobi 18v ONE+ 4kpl StealthMounts

18,91 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,99 €
Norm. 19,90 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Paras akkujen säilytysjärjestelmä StealthMounts-akunpidike Ryobi 18v ONE+ -akkusarjalle on innovatiivinen ja kätevä ratkaisu, joka auttaa sinua järjestämään akut tehokkaasti ja pitämään ne aina käden ulottuvilla. Tämä akunpidike on osa maailman ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
BM-RE18-4
EAN
728488326077
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Paras akkujen säilytysjärjestelmä StealthMounts-akunpidike Ryobi 18v ONE+ -akkusarjalle on innovatiivinen ja kätevä ratkaisu, joka auttaa sinua järjestämään akut tehokkaasti ja pitämään ne aina käden ulottuvilla. Tämä akunpidike on osa maailman ensimmäistä akkutoimisten sähkötyökalujen akkujen säilytysratkaisua, joka on saanut suuren suosion ympäri maailmaa.

StealthMounts valmistaa laadukkaita kiinnikkeitä ja telineitä, jotka on valmistettu muottiin valamalla, mikä takaa niiden korkean laadun. Tämä akunpidike on suunniteltu erityisesti Ryobi 18v ONE+ -akkusarjalle ja siihen mahtuu neljä akkua. Akut lukittuvat telineeseen, joten ne voidaan asentaa mihin tahansa asentoon tai kulmaan.

Asennus on helppoa ja voit asentaa akunpidikkeen esimerkiksi pakettiautoon, varastoon, verstaaseen, työpisteelle tai työkoneeseen. Kun tarvitset akkua, se irtoaa helposti telineestä painamalla akun nappia. Tämä ratkaisu auttaa pitämään akut järjestyksessä ja saat aina tarvittavan akun käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti.

StealthMounts-akunpidike on kestävä ja luotettava ratkaisu, joka auttaa pitämään työpisteesi siistinä ja järjestettynä. Valitse tämä akunpidike, jos haluat hyödyntää parhaiten Ryobi 18v ONE+ -akkusarjaasi ja haluat helpottaa akkujen järjestelyä ja käyttöä.

Näytä lisää tuotteita
Muut akkutyökalut tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?