Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Akunpidike Milwaukee M18 6kpl StealthMounts
SÄÄSTÄ 5%

Akunpidike Milwaukee M18 6kpl StealthMounts

18,91 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,99 €
Norm. 19,90 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Paras akkujen säilytysjärjestelmä StealthMounts akunpidike on erityisesti suunniteltu Milwaukee M18 akkuporakoneisiin. Tämä innovatiivinen säilytysratkaisu mahdollistaa järjestelmällisen ja tehokkaan tavan säilyttää akut ja pitää ne käden ulottuvilla. Telineen avulla akut voidaan ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
BM-MW18-RED-6
EAN
650327936584
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Paras akkujen säilytysjärjestelmä StealthMounts akunpidike on erityisesti suunniteltu Milwaukee M18 akkuporakoneisiin. Tämä innovatiivinen säilytysratkaisu mahdollistaa järjestelmällisen ja tehokkaan tavan säilyttää akut ja pitää ne käden ulottuvilla. Telineen avulla akut voidaan järjestää haluttuun järjestykseen, jotta ne ovat aina helposti löydettävissä.

StealthMounts akunpidikkeet valmistetaan korkealaatuisesta muovista, joka on kestävä ja luotettava materiaali. Akunpidike on suunniteltu niin, että se lukittuu akkuun, joten akku pysyy turvallisesti paikallaan jopa kuljetuksen aikana. Lisäksi akut voidaan asentaa telineeseen mihin tahansa asentoon tai kulmaan, mikä tekee järjestelystä joustavan ja käytännöllisen.

StealthMounts akunpidike voidaan asentaa helposti ja nopeasti paikalleen erilaisiin tiloihin, kuten pakettiautoihin, varastoihin, työpisteisiin tai työkoneisiin. Telineen avulla akut ovat aina käden ulottuvilla, joten työskentely on tehokasta ja sujuvaa.

Akku irtoaa telineestä kätevästi painamalla akun nappia, joten akun vaihtaminen käy nopeasti ja vaivattomasti. StealthMounts akunpidikkeet ovat erinomainen lisävaruste kaikille, jotka käyttävät Milwaukee M18 akkuporakonetta ja haluavat pitää akut järjestyksessä ja käden ulottuvilla.

Näytä lisää tuotteita
Muut akkutyökalut tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?