Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Akunpidike Makita 18v LXT 6kpl StealthMounts
SÄÄSTÄ 5%

Akunpidike Makita 18v LXT 6kpl StealthMounts

18,91 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,99 €
Norm. 19,90 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Paras akkujen säilytysjärjestelmä StealthMounts Makita 18v LXT -akunpidike on suunniteltu pitämään Makita-akut järjestyksessä ja helposti saatavilla. Akkuteline on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja se on muottiin valamalla valmistettu, mikä varmistaa sen ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
BM-MK18-BLU-6
EAN
650327936591
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Paras akkujen säilytysjärjestelmä StealthMounts Makita 18v LXT -akunpidike on suunniteltu pitämään Makita-akut järjestyksessä ja helposti saatavilla. Akkuteline on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja se on muottiin valamalla valmistettu, mikä varmistaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Akkutelineen avulla voit järjestää jopa kuusi akkua, jotka lukittuvat turvallisesti paikoilleen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit asentaa akkutelineen mihin tahansa asentoon tai kulmaan, jotta se sopii parhaiten työpisteeseesi tai työkaluihisi.

StealthMounts Makita-akunpidike on helppo asentaa pakettiautoon, varastoon, verstaaseen tai vaikka työkoneeseen. Sen avulla voit pitää kaikki akut helposti saatavilla ja järjestyksessä, jolloin voit nopeasti vaihtaa työkaluun uuden akun.

Lisäksi akut irtoavat telineestä kätevästi painamalla nappia, joten sinun ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa tai vaivaa irrottaaksesi akun telineestä. Tämä tekee työskentelystäsi entistä sujuvampaa ja tehokkaampaa.

Näytä lisää tuotteita
Muut akkutyökalut tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?