Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Akunpidike Hikoki/Metabo HPT/Hitachi 18v 6kpl StealthMounts
SÄÄSTÄ 5%

Akunpidike Hikoki/Metabo HPT/Hitachi 18v 6kpl StealthMounts

18,91 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,99 €
Norm. 19,90 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Paras akkujen säilytysjärjestelmä Akunpidike Hikoki/Metabo HPT/Hitachi 18v 6kpl StealthMounts on täydellinen ratkaisu näiden suosittujen sähkötyökalujen käyttäjille, jotka haluavat pitää akkunsa järjestyksessä ja käden ulottuvilla. StealthMounts valmistaa korkealaatuisia kiinnikkeitä ja telinetarvikkeita, ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
BM-MHH18-GRN-6
EAN
650327937093
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Paras akkujen säilytysjärjestelmä Akunpidike Hikoki/Metabo HPT/Hitachi 18v 6kpl StealthMounts on täydellinen ratkaisu näiden suosittujen sähkötyökalujen käyttäjille, jotka haluavat pitää akkunsa järjestyksessä ja käden ulottuvilla. StealthMounts valmistaa korkealaatuisia kiinnikkeitä ja telinetarvikkeita, joilla voit säilyttää jopa kuusi akkua yhdessä paikassa. Tämä innovatiivinen ratkaisu on suunniteltu helpottamaan työkalujen käyttöä ja nopeuttamaan työskentelyä.

Akunpidikkeen kiinnittäminen on helppoa ja sen avulla voit asettaa akut mihin tahansa asentoon tai kulmaan haluat. Kiinnitys tapahtuu telineeseen, joka on valmistettu muottiin valamalla, joten sen laatu on erittäin korkea. Telineessä on lukitusmekanismi, joka varmistaa, että akut pysyvät turvallisesti paikallaan ja pysyvät suojassa putoamiselta ja vaurioilta. Kun tarvitset akkua, voit irrottaa sen helposti painamalla akun vapautuspainiketta.

Akunpidike Hikoki/Metabo HPT/Hitachi 18v 6kpl StealthMounts on erinomainen valinta niille, jotka haluavat pitää työkalunsa järjestyksessä ja kätevästi saatavilla. Voit asentaa sen esimerkiksi verstaaseen, työpisteelle tai pakettiautoon, ja pitää akkusi turvallisesti paikallaan. StealthMounts on maailman ensimmäinen akkutoimisten sähkötyökalujen akkujen säilytysratkaisu, joka on suunniteltu helpottamaan työkalujen käyttöä ja nopeuttamaan työskentelyä.

Näytä lisää tuotteita
Muut akkutyökalut tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?