Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Akunpidike Einhell/Ozito 18v 6kpl StealthMounts
SÄÄSTÄ 5%

Akunpidike Einhell/Ozito 18v 6kpl StealthMounts

16,88 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,89 €
Norm. 17,77 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Paras akkujen säilytysjärjestelmä Akunpidike Einhell/Ozito 18v 6kpl StealthMounts on erinomainen ratkaisu akkujen järjestelyyn. Tämä innovatiivinen ratkaisu varmistaa, että akut ovat aina järjestyksessä ja saatavilla silloin kun niitä tarvitset. Kiinnikkeet on ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
BM-EO18-BLK-6
EAN
728488326558
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Paras akkujen säilytysjärjestelmä Akunpidike Einhell/Ozito 18v 6kpl StealthMounts on erinomainen ratkaisu akkujen järjestelyyn. Tämä innovatiivinen ratkaisu varmistaa, että akut ovat aina järjestyksessä ja saatavilla silloin kun niitä tarvitset. Kiinnikkeet on valmistettu muottiin valamalla, mikä tarkoittaa, että niiden laatu on erinomainen.

StealthMount järjestelmän avulla voit asentaa akunpidikkeen mihin tahansa haluat - pakettiautoon, varastoon, verstaaseen, työpisteelle tai vaikka työkoneeseen. Akut lukittuvat telineeseen turvallisesti, joten niitä voidaan asentaa mihin asentoon/kulmaan tahansa. Akut irtoavat telineestä kätevästi painamalla akun nappia.

Tämä akunpidike sopii erityisesti Einhell- ja Ozito-merkkisten 18 voltin akkujen säilyttämiseen. Se on erittäin kestävä ja luotettava ratkaisu, joka auttaa sinua pitämään työpisteesi järjestyksessä ja tehokkaana. Jos tarvitset hyvin suunniteltua ja toimivaa akkujen säilytysratkaisua, Akunpidike Einhell/Ozito 18v 6kpl StealthMounts on loistava valinta.

Näytä lisää tuotteita
Muut akkutyökalut tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?