Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Akunpidike DeWalt XR 6kpl StealthMounts
SÄÄSTÄ 5%

Akunpidike DeWalt XR 6kpl StealthMounts

18,91 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,99 €
Norm. 19,90 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Paras akkujen säilytysjärjestelmä Akunpidike DeWalt XR 6kpl StealthMounts on uusi ja innovatiivinen tapa järjestää DeWaltin akkukäyttöiset sähkötyökalut ja niiden akut. Tämä StealthMounts-valmistama akunpidike on suunniteltu muottiin valamalla, mikä takaa sen ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
BM-DW20-YLW-6
EAN
650327936560
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Paras akkujen säilytysjärjestelmä Akunpidike DeWalt XR 6kpl StealthMounts on uusi ja innovatiivinen tapa järjestää DeWaltin akkukäyttöiset sähkötyökalut ja niiden akut. Tämä StealthMounts-valmistama akunpidike on suunniteltu muottiin valamalla, mikä takaa sen laadukkaan ja kestävän rakenteen.

StealthMounts-järjestelmän avulla voit pitää DeWalt XR -akut järjestyksessä ja aina saatavilla, kun niitä tarvitset. Tämä akunpidike on helppo asentaa mihin tahansa, olipa se sitten pakettiautoon, varastoon, verstaaseen, työpisteelle tai vaikka työkoneeseen.

Akut lukittuvat telineeseen, mikä mahdollistaa niiden asentamisen mihin asentoon tai kulmaan tahansa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit asentaa akunpidikkeen juuri sinne, missä tarvitset sitä eniten, ja käyttää DeWalt XR -akkuja helposti ja nopeasti.

Akku irtoaa telineestä painamalla akun nappia, joten voit helposti vaihtaa akut tarpeen mukaan. Tämä akunpidike sisältää kuusi DeWalt XR -akkua, joten sinun ei tarvitse huolehtia akkujen loppumisesta kesken työn.

Akunpidike DeWalt XR 6kpl StealthMounts on erinomainen ratkaisu kaikille, jotka haluavat pitää DeWaltin akut järjestyksessä ja käyttää niitä helposti ja nopeasti. Tämä laadukas ja kestävä akunpidike on suunniteltu ammattikäyttöön ja se kestää käytössä pitkään.

Näytä lisää tuotteita
Muut akkutyökalut tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?