Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Akunpidike Bosch 18v 6kpl StealthMounts
SÄÄSTÄ 5%

Akunpidike Bosch 18v 6kpl StealthMounts

18,91 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 0,99 €
Norm. 19,90 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Paras akkujen säilytysjärjestelmä Akunpidike Bosch 18V 6kpl StealthMounts on erinomainen ratkaisu niille, jotka käyttävät paljon akkutoimisia sähkötyökaluja ja haluavat pitää akut järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Tämä akkujen säilytysratkaisu on maailman ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
BM-BO18-BLU-6
EAN
650327936515
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Posti alkaen 6,80 €
Rahti 24,80 €

Paras akkujen säilytysjärjestelmä Akunpidike Bosch 18V 6kpl StealthMounts on erinomainen ratkaisu niille, jotka käyttävät paljon akkutoimisia sähkötyökaluja ja haluavat pitää akut järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Tämä akkujen säilytysratkaisu on maailman ensimmäinen laatuaan ja on saanut suuren suosion ympäri maailmaa.

StealthMounts valmistamat kiinnikkeet ja telineet ovat innovatiivinen ratkaisu akkujen järjestelyyn. Akut voidaan asettaa telineeseen turvallisesti ja ne pysyvät paikoillaan jopa liikkuessa. Tämä mahdollistaa sen, että akut ovat aina järjestyksessä ja tiedät mistä ne löytää kun tarvitset niitä.

StealthMount kiinnikkeet on valmistettu muottiin valamalla, mikä takaa niiden kestävyyden ja korkean laadun. Ne ovat erittäin helppoja asentaa ja voit asentaa ne mihin tahansa paikkaan, esimerkiksi pakettiautoon, varastoon, verstaaseen, työpisteelle tai vaikka työkoneeseen.

Akut lukittuvat telineeseen, mikä tarkoittaa, että ne voidaan asentaa mihin asentoon tai kulmaan tahansa, jotta saat käytettyä tilaa mahdollisimman tehokkaasti. Akku irtoaa telineestä helposti painamalla akun nappia kun sitä tarvitset.

Akunpidike Bosch 18V 6kpl StealthMounts on erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat pitää akut järjestyksessä ja helposti saatavilla. Tämä akkujen säilytysratkaisu on suunniteltu erityisesti ammattilaisille, jotka käyttävät paljon akkutoimisia sähkötyökaluja ja haluavat tehokkaan tavan pitää akut järjestyksessä.

Näytä lisää tuotteita
Muut akkutyökalut tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?