Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Akkukulmahiomakone DC-G 18V runko Robota
Akkukulmahiomakone DC-G 18V runko RobotaAkkukulmahiomakone DC-G 18V runko RobotaAkkukulmahiomakone DC-G 18V runko RobotaAkkukulmahiomakone DC-G 18V runko Robota
SÄÄSTÄ 5%

Akkukulmahiomakone DC-G 18V runko Robota

73,88 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 3,89 €
Norm. 77,77 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Robotan mallisarjan akkurälläkkä. Robota akkukulmahiomakone on erinomainen työkalu metallin ja kiven leikkaamiseen ja hiomiseen. Sen avulla voit kätevästi ja nopeasti tehdä tarvittavat leikkaukset ja hiomatyöt. Käteensopiva kumipinnoitettu kädensija takaa hyvän ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
R01-10021
EAN
6438212103952
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Posti alkaen 6,80 €
Rahti 24,80 €

Robotan mallisarjan akkurälläkkä. Robota akkukulmahiomakone on erinomainen työkalu metallin ja kiven leikkaamiseen ja hiomiseen. Sen avulla voit kätevästi ja nopeasti tehdä tarvittavat leikkaukset ja hiomatyöt. Käteensopiva kumipinnoitettu kädensija takaa hyvän otteen ja pitämisen työskennellessäsi.

Kulmahiomakoneessa on kätevä 18 V:n akku, joka tarjoaa riittävän tehotason työkalun sujuvaan käyttöön. Kierrosnopeus on 8500 rpm, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan työskentelyn. Laikan koko on 125 mm, joka riittää moneen erilaiseen työtehtävään.

Robota akkukulmahiomakoneen paino on vain 2,12 kg, joten se on kevyt ja helppo käsitellä. Se on varustettu laadukkailla materiaaleilla, joten voit luottaa sen kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen.

Huomioithan, että akku ja laturi eivät sisälly tuotteeseen, joten ne on hankittava erikseen. Tämä akkukulmahiomakone on erinomainen lisä työkalukokoelmaasi ja sopii hyvin niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

Ominaisuudet:
Akun jännite: 18 V
Kierrosnopeus: 8500 rpm
Laikan koko: 125 mm
Paino: 2,12 kg

Ei sisällä akkua ja laturia

Näytä lisää tuotteita
Hiomakoneet tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?