Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Akku BC-B 18V 4Ah Robota
Akku BC-B 18V 4Ah RobotaAkku BC-B 18V 4Ah RobotaAkku BC-B 18V 4Ah Robota
SÄÄSTÄ 5%

Akku BC-B 18V 4Ah Robota

35,88 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 1,89 €
Norm. 37,77 €
Saatavuus
Varastossa
Akku BC-B 18V 4Ah Robota on tehokas ja luotettava Li-Ion-akku, joka on suunniteltu Robotan 18V akkutyökaluille. Tämä akku tarjoaa korkean jännitteen, 18 V, joka mahdollistaa työkalujen tehokkaan käytön ja suorituskyvyn. ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
R01-10019
EAN
6438212104041
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Akku BC-B 18V 4Ah Robota on tehokas ja luotettava Li-Ion-akku, joka on suunniteltu Robotan 18V akkutyökaluille. Tämä akku tarjoaa korkean jännitteen, 18 V, joka mahdollistaa työkalujen tehokkaan käytön ja suorituskyvyn. Akun kapasiteetti on 4.0 Ah, mikä tarkoittaa, että se sisältää runsaasti virtaa ja kestää pidempään ennen uudelleen lataamista.

Yksi erityinen ominaisuus on akun varaustilan näyttö, joka ilmoittaa akun jäljellä olevan varauksen. Tämä on erittäin kätevä ominaisuus, joka auttaa sinua pitämään akun käyttövalmiina ja vaihtamaan sen tarvittaessa. Varauksen näyttö LED-valoilla on selkeä ja helppolukuinen, joten tiedät aina milloin on aika ladata akku.

Tämä akku sopii myös Makita:n akkurunkoihin, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon. Voit käyttää tätä akkua sekä Robotan että Makitan työkaluissa, mikä helpottaa työskentelyä ja tarjoaa enemmän joustavuutta työkalujen valinnassa.

Akku BC-B 18V 4Ah Robota on luotettava voimanlähde, joka tarjoaa pitkän käyttöajan ja hyvän suorituskyvyn työkaluillesi. Sen kestävä Li-Ion-teknologia takaa, että akku säilyttää kapasiteettinsa pitkään ja kestää useita latauskertoja. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan ammattilaisille ja DIY-harrastajille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta akkua työkaluilleen.

Ominaisuudet:
Akun jännite: 18 V
Akun kapasiteetti: 4.0 Ah
Sopii myös Makita:n akkurunkoihin

Näytä lisää tuotteita
Akut ja laturit tuoteryhmästä

Liittyvät tuotteet
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?