Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Aitaverkko 100cm x 25m rulla vihreä
SÄÄSTÄ 10%

Aitaverkko 100cm x 25m rulla vihreä

71,10 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 7,90 €
Norm. 79,00 €
Saatavuus
Varastossa
Verkkoaita on monikäyttöinen - sitä voi käyttää moniin eri kohteisiin kuten; eläinaitana, pihan raja-aitana, lastenaitana, rukiaitana, erotusaita jne. Kestävä ja laadukas metallinen aitaverkko vihreällä muovipinnoitteella sopii moniin eri käyttötarkoituksiin. Tämä ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
ZBB0602
EAN
6419773789861
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 6,80 €
Rahti 24,80 €

Verkkoaita on monikäyttöinen - sitä voi käyttää moniin eri kohteisiin kuten; eläinaitana, pihan raja-aitana, lastenaitana, rukiaitana, erotusaita jne. Kestävä ja laadukas metallinen aitaverkko vihreällä muovipinnoitteella sopii moniin eri käyttötarkoituksiin. Tämä aitaverkko on ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi pihojen, puutarhojen, tarhojen ja viljelysalueiden suojaamiseen. Voit käyttää sitä myös eläinten aitauksissa tai rajan merkitsemisessä. Aitaverkko on helppo asentaa ja se tarjoaa pitkäikäisen suojan ja estää ei-toivotun pääsyn alueelle.

Tämä aitaverkko tarjoaa näppärän ja monipuolisen ratkaisun erilaisten alueiden rajaukseen ja suojaamiseen. Aitaverkkoa voidaan käyttää niin kotipihoilla, maatiloilla kuin teollisuusalueillakin. Se on käytännöllinen ja turvallinen valinta erilaisiin käyttötarkoituksiin, ja sen vihreä muovipinnoite antaa sille esteettisen ulkonäön.

Ominaisuudet:
Reikä: 100mm x 75mm
Langan paksuus: 2,2mm
Väri: Vihreä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?