Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Laturi ja 2 kpl 3,0 Ah akut Einhell PXC Twin Start - Starttipakkaus
SÄÄSTÄ 5%

Laturi ja 2 kpl 3,0 Ah akut Einhell PXC Twin Start - Starttipakkaus

111,31 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 5,86 €
Norm. 117,17 €
Saatavuus
Varastossa
Einhell Power X-Change starttipakkaus: kaikki mitä tarvitset päästäksesi alkuun. Pakkaus sisältää kaksi 18 V 3 Ah akkua ja tuplalaturin. Akut sopivat yhteen kaikkien Einhell Power X-Change akkukoneiden kanssa . Tuplalaturi ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
4512083
EAN
4006825638509
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 4,80 €
Rahti 24,80 €

Einhell Power X-Change starttipakkaus: kaikki mitä tarvitset päästäksesi alkuun. Pakkaus sisältää kaksi 18 V 3 Ah akkua ja tuplalaturin. Akut sopivat yhteen kaikkien Einhell Power X-Change akkukoneiden kanssa . Tuplalaturi lataa molempia akkua samaan aika Einhell PXC-aloitussarja 2 x 3.0Ah & Twincharger Kit on täydellinen ratkaisu tutustua Einhellin Power X-Change -järjestelmän joustavaan maailmaan, joka tarjoaa rajattomat yhdistelmämahdollisuudet erilaisille puutarhakoneille ja työkaluille. Tämä kätevä Power X-Change -sarja sisältää kaksi tehokasta 3,0 Ah:n litiumioni-PXC-akkua ja Power-X-Twincharger 3 A -laturin.

Yksi suurimmista eduista Einhellin Power X-Change -järjestelmässä on sen monipuolisuus ja helppokäyttöisyys. Jokainen PXC-akku voidaan yhdistää mihin tahansa PXC-laitteeseen, mikä tekee siitä äärimmäisen kätevän ja joustavan ratkaisun erilaisiin työ- ja puutarhatöihin. Sinun ei tarvitse enää huolehtia eri akuista ja latureista, sillä tämän sarjan osat voidaan yhdistää vaivattomasti toisiinsa.

PXC-aloitussarja sisältää Power-X-Twincharger 3 A -laturin, joka pystyy lataamaan kaksi 18 voltin akkua samanaikaisesti rinnakkaislatauksella. Tämä tarkoittaa nopeampaa käyttövalmiutta ja pidempää akun käyttöaikaa tilannekohtaisesti mukautettujen latausjaksojen ansiosta. Einhellin ennakoiva akunhallinta varmistaa maksimaalisen käyttöturvallisuuden, ja akun valvonta tapahtuu jatkuvasti moderniin akkuun integroitujen edistyksellisten komponenttien avulla.

Power-X-Twincharger 3 A -laturi soveltuu kaikille Power X-Change -akuille, mikä lisää sen käyttömahdollisuuksia entisestään. Laturin käyttö on helppoa ja sen älykäs latauksenvalvonta takaa optimaalisen latausprosessin. Voit myös tarkastaa akun varaustilan kätevästi 6-portaiselta LED-näytöltä, joka näyttää ajantasaiset tiedot akun tilasta.

Power-X-Twincharger 3 A -laturin kumipinnoitettu kotelo takaa erinomaisen iskusuojan ja hyvän otteen, ja sen mukautetut upotetut kahvat tekevät akun käsittelystä helppoa. Lisäksi laturissa on integroidut ripustussilmukat, joten voit asentaa sen nopeasti ja käyttäjäystävällisesti seinälle.

Kokonaisuutena Einhell PXC-aloitussarja 2 x 3.0Ah & Twincharger Kit tarjoaa erinomaisen ja monipuolisen ratkaisun kodin puutarha- ja työtarpeisiin. Se takaa käyttömahdollisuudet lukemattomiin erilaisiin töihin, ja sen pitkäikäiset litiumioni-PXC-akut ja älykäs latauslaiteteknologia takaavat luotettavan suorituskyvyn. Luota Einhellin korkealaatuiseen teknologiaan ja valitse tämä aloitussarja, joka tarjoaa käytännöllisen, helppokäyttöisen ja kestävän ratkaisun arjen tarpeisiin.

Ominaisuudet:
Latauslaitteen jännite 220-240 V | 50-60 Hz
Lähtöjännite latauslaite 18 V
Latausaika 1h
Jännite 18 V
Akun kapasiteetti 3 Ah
Maksimiteho 900 W
Akkujen määrä 2 Pieces

Näytä lisää tuotteita
Akut ja laturit tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?