Nopeat toimitukset Nopeat toimituksetKilpailukykyiset hinnat Kilpailukykyiset hinnat
Työkalupakki vedettävä 450x390x690mm QS PRO
Työkalupakki vedettävä 450x390x690mm QS PROTyökalupakki vedettävä 450x390x690mm QS PRO
SÄÄSTÄ 5%

Työkalupakki vedettävä 450x390x690mm QS PRO

73,88 €
Tarjous - osta nyt ja säästä 3,89 €
Norm. 77,77 €
Saatavuus
Ei saatavana!
Määrä
Vedettävä työkalulaatikko. QS PRO Technician Case on modulaarinen työkalupakki, joka on suunniteltu käytännöllisyyttä ja kestävyyttä silmällä pitäen. Työkalupakki on varustettu tilavalla avolokerolla ja sen kannessa on joustava tiiviste, joka suojaa ... Lisätiedot ›
Kotimainen verkkokauppa!
Turvalliset maksutavat!
Suomen Vahvimmat PLATINA 2015–2023
Tuotekoodi
QB-00010
EAN
5901238254256
Toimituskulut
Toimituskulut / 1 kpl
Matkahuolto alkaen 6,80 €
Rahti 24,80 €

Vedettävä työkalulaatikko. QS PRO Technician Case on modulaarinen työkalupakki, joka on suunniteltu käytännöllisyyttä ja kestävyyttä silmällä pitäen. Työkalupakki on varustettu tilavalla avolokerolla ja sen kannessa on joustava tiiviste, joka suojaa pakin sisältöä pölyltä ja vedeltä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat pitää työkalunsa turvassa ja järjestyksessä työskennellessään eri kohteissa.

Työkalupakin modulaarisuus antaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä sisätilan vastaamaan tarpeitasi. Voit helposti säätää sisäosien asettelua tarpeen mukaan ja säilyttää työkalusi järjestyksessä. Työkalupakki on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää kulutusta ja kolhuja.

Tämä vedettävä QS PRO työkalupakki on kätevä ratkaisu silloin, kun sinun on siirrettävä työkalupakkia usein paikasta toiseen. Sen kestävät pyörät ja vetokahva tekevät kuljettamisesta vaivatonta. Huomioithan, että pakki sisältää vain yhden vedettävän osan ja ylimääräiset lisäosat on ostettava erikseen.

QS PRO Technician Case on loistava valinta kaikille, jotka etsivät monipuolista ja käytännöllistä ratkaisua työkalujen säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Kestävät materiaalit ja modulaarinen rakenne takaavat pitkän käyttöiän ja mahdollisuuden säätää sisätilan tarpeen mukaan.

Näytä lisää tuotteita
Hyllyt ja lokerikot tuoteryhmästä

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?